OFERTA CATERINGOWA
WIELKANOC 2025
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY TELEFONICZNIE LUB OSOBIŚCIE DO 12.04.2025r.
Minimalne zamówienie 5 porcji danego rodzaju.
Ceny nie zawierają kosztu opakowań.
Odbiór potraw 18.04.(piątek)w godz.16-19 i 19.04.(sobota) w godz. 09-11.
ZUPY 900ml
Żurek z kiełbasą | 30,00 zł |
Bouef Strogonof | 35,00 zł |
Barszcz czerwony | 20,00 zł |
WYROBY GARMAŻERYJNE | |
6 porcji-półmisek | |
Jajko w szynce w galarecie | 65,00 zł |
Schab z kremem chrzanowym w galarecie | 65,00 zł |
Galantyna drobiowa w galarecie | 65,00 zł |
Szynka ze szparagami w galarecie | 65,00 zł |
Galaretki drobiowe | 9,00 zł |
Rolada szpinakowa z łososiem | 11,00 zł |
Dorsz w zalewie octowej | 11,00 zł |
Tatar wołowy | 17,00 zł |
Paszteciki z mięsem | 5,00 zł |
Pasztet z żurawiną 1 kg | 50,00 zł |
Bigos 0,9 l | 40,00 zł |
Sałatka jarzynowa 1 kg | 40,00 zł |
Biała kiełbasa surowa 0,5 kg | 35,00 zł |
DANIA GORĄCE 1 porcja | |
Zrazy wołowe | 17,00 zł |
Zawijaniec z brokułem i serem | 15,00 zł |
Kotlet de volaille z serem | 15,00 zł |
Koperty z pieczarkami | 15,00 zł |
Karkówka w sosie porowo- pieczarkowym | 15,00 zł |
Polędwiczki w sosie kurkowym | 17,00 zł |
Udko faszerowane pieczarką | 15,00 zł |
Bar Kuchnia Edyty
Edyta Gołaś
ul. Słoneczna 1
87-103 Mała Nieszawka
tel. 510 624 238
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Godziny otwarcia
poniedziałek-piątek: 12.00-18.00
sobota: 12.00-15.00